En super god röra att ha i libabröd, tortillabröd eller baguett. Till en sallad eller på en bakad potatis.
Kall Kebabröra
Ingredienser:
½ silverlök
1- 2 salladslök efter smak
10 - 15 körsbärstomater
2,5 dl cremé fraich
300 g kyckling kebab
0,5 tsk kebabkrydda
Salt, vitlökspulver och paprikapulver efter smak
Salladsblad, skivad gurka.
Gör så här:
Stek kycklingkebab färdig och ställ åt sidan.
Hacka silverlök, salladslök och körsbärstomater och lägg i en bunke/skål.
Tillsätt den färdiga kebaben och creme fraich blanda ihop.
Rör ned kebabkrydda, salt, vitlökspulver och paprikapulver.
Smaka av.
Hacka silverlök, salladslök och körsbärstomater och lägg i en bunke/skål.
Tillsätt den färdiga kebaben och creme fraich blanda ihop.
Rör ned kebabkrydda, salt, vitlökspulver och paprikapulver.
Smaka av.
Topping:
Persilja
Hacka persiljan fint och toppa med.
Bred ut lite sallad på tortillabröd, på med kebabröran, rulla ihop - ät och njut!

Passar bra som komma fram mat eller som ett mellanmål.
Smaklig spis! 👵
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar