Parkerat oss vid "Fämtfallet" och ska fixa middag.
Hade köttfärs i frysen och känd för att fixa till en kålpudding i Omnia.
Maken stekte kål och lök ute vid Fämtfallet.
Jag blandade samman övriga ingredienser.
KÅLPUDDING.
500g köttfärs
½ - 1 kålhuvud
KÅLPUDDING.
500g köttfärs
½ - 1 kålhuvud
1 msk kalvbuljong
½ msk soja (kinesisk)
½ msk soja (kinesisk)
1 ägg
peppar och lite salt eftersom både kalvbuljongen och sojan är lite salta.
Blanda samman smeten. Varva kål och köttfärs i Omnian avsluta med kål.
Låt det puttra på svag värme i cirka 20 - 30 minuter.
Detta kan variera på våra olika gasolspisar.
peppar och lite salt eftersom både kalvbuljongen och sojan är lite salta.
Blanda samman smeten. Varva kål och köttfärs i Omnian avsluta med kål.
Låt det puttra på svag värme i cirka 20 - 30 minuter.
Detta kan variera på våra olika gasolspisar.
Smakar alltid gott att äta ute i det fria.
Det var lite från mig ......



Inga kommentarer:
Skicka en kommentar