Idag söndag 22september blev det lite rester som vi ville göra slut på.
Receptet kommer här:
400 g lövbiff strimlad
1 gul paprika
1 röd paprika
2 dl vispgrädde
2 dl cremé fraiche
2 - 3 msk japansk soja
1 - 2 msk sambal olek (efter smak)
salt och peppar
400 g lövbiff strimlad
1 gul paprika
1 röd paprika
2 dl vispgrädde
2 dl cremé fraiche
2 - 3 msk japansk soja
1 - 2 msk sambal olek (efter smak)
salt och peppar
Gör så här:
Skär lövbiffen i bitar och strimla paprikorna.
Blanda i en bunke vispgrädde, cremé fraiche, soja och sambal olek till såsen.
Blanda i lövbiffen i bunken och häll allt i Omnia.
Förvärm delen som ska vara närmast lågan.
Kör några minuter på höga lågan (max).
Sänk därefter till lägre lågan (mini) låt koka i cirka 20 -25 minuter.
Blanda i en bunke vispgrädde, cremé fraiche, soja och sambal olek till såsen.
Blanda i lövbiffen i bunken och häll allt i Omnia.
Förvärm delen som ska vara närmast lågan.
Kör några minuter på höga lågan (max).
Sänk därefter till lägre lågan (mini) låt koka i cirka 20 -25 minuter.
Idag uteslöt jag riset eftersom det var slut.
Skalade av några potatisar som jag lade i botten på Omnia och hällde på resterna av grytan som fick koka tills potatisen var mjuk.
Omnia Sweden finns lite fler recept.
Omnia Sweden finns lite fler recept.
Det var det hela ..... Smaklig
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar